onsdag 20 augusti 2014

Rickard Nordin - kommunalrådskandidat med ansvar för miljö

I måndagens GP spekulerade de om att vi kan få en alliansmajoritet i Göteborg och att Centerpartiet lockar göteborgarna. I söndagens GP antog de att vid en alliansmajoritet i Göteborg där Centerpartiet ingår skulle Rickard Nordin vilja ha hand om miljöfrågorna i kommunstyrelsen. Ett mycket bra val om du frågar mig!

Göteborg behöver ett maktskifte!

Göteborg har haft rödgrönt styre sedan 1994. Många göteborgare är trötta på svågerpolitik, korruption inom kommunala bolag och den s.k. Göteborgsandan som enligt rapporten Tillitens gränser ligger bakom korruptionen i Göteborg. Sossarna känns trötta och fantasilösa, t.ex. när Anna Johansson (S) på fråga från en SVT-reporter svarade: Har du något bättre förslag?

Centerpartiet behövs i Göteborg!

Centerpartiet är nytt och fräscht i Göteborgspolitiken men har samtidigt en gedigen grund att stå på med erfarenhet från riksdags- och regionpolitiken. I vårt kommunala handlingsprogram, Närodlad politik för Göteborg, har vi förslag för en levande stad med minskad arbetslöshet och ökad möjligheter. Vi vill minska den kommunala byråkratin och underlätta för dem som vill göra sitt företag framgångsrikt och anställa människor. Genom goda förutsättningar och en kommun som ger god service till företagen kan vi skapa nya arbetstillfällen, dra in mer pengar till staden och säkra välfärden.

Rickard Nordin som miljökommunalråd!

Rickard Nordin skulle bli ett utmärkt miljökommunalråd. Jag har känt Rickard i cirka 10 år och vet att han är en rejäl kille med fötterna på jorden. Han har stor kunskap och djupt engagemang i miljöfrågor. Erfarenhet från att ha varit kommunal sekreterare i fyra år och riksdagsledamot i tre år är meriterande. Dessutom är han duktig i matematik och trevlig att umgås med. För er som är oroliga över vem som eventuellt istället skulle representera Centerpartiet i Göteborg i riksdagen så kan jag informera er om att vår riksdags-valsedeln är full med kompetenta kandidater.

Jag stödjer Rickard Nordin - kommunalrådskandidat med ansvar för miljö i Göteborg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar